RESTAURANT ROJ

Recentebeoordeling


4 sterren uit 563 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Roj. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2024 om 0:49 Erg slechte en weinig doner kebab deze keer.
11 apr 2024 om 20:27 Slecht noem dit geen doner kebab , die in pan wordt gebakken. Niet kebab waardig
7 apr 2024 om 19:38 Twee dezelfde pizzas besteld. 1 was redelijk te eten, de andere was te kort gebakken en de bodem was te dik (niet voldoende uitgerold). Niet voor herhaling vatbaar helaas.
3 apr 2024 om 1:00 Zoals altijd kwam die altijd op tijd, prima!
30 mrt 2024 om 9:29 Ze waren de saus vergeten. Pizza met extra vlees besteld maar was vooral extra kaas en geen extra vlees
24 mrt 2024 om 10:27 Zoals altijd perfect, snelle en vriendelijke bezorger
10 mrt 2024 om 20:15 lekker
10 mrt 2024 om 12:59 Schotel besteld, helaas met erin heel ander vlees dan besteld. Ook de kwaliteit was matig
10 mrt 2024 om 12:29 Schotel hotwings besteld met rijst. Na 10 minuten hadden ze gebeld dat de hotwings opwaren. Nou prima ik doner besteld komt het binnen met friet en geen saus weer gebeld rijst op en daarnaast vriend van mij durum xl besteld met doner krijgt kipdoner
5 mrt 2024 om 2:20 ecêb!!. heta cara din De eten Was goed van kwaliteit en lekker smaakte goed. Tot volgende keer.
1 mrt 2024 om 19:07 Lekker gegeten
28 feb 2024 om 0:09 Delivery was done 2 hours before requested. Was one person at home, could be delivered, but as we were out and requested was to be delivered 22:00 ( when I was home ). Food was left at my home at 20:00. When I was home( 22) was very cold and bad.