RESTAURANT ROJ

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 339 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Roj. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 21:41 Wij zijn nieuw in laarbeek, dus we wisten niet waar we moesten bestellen. Achteraf een goede keuze gemaakt. Lekker gegeten, vriendelijke bezorger.Een aanrader dus!
27 nov 2022 om 18:47 Erg slechte spareribs echt nooit pakken is letterlijk je geld weg gooien. Redbull vergeten
27 nov 2022 om 18:17 Bestellen elke week Maar altijd even lekker Echt goed en de bezorging altijd vriendelijk
26 nov 2022 om 20:26 De beste kip durum ooit!!!!!!
7 nov 2022 om 13:38 Eten slecht verpakt brood klets nat. Doner box zat er niet bij. Direct gebelt. Komen we zo na brengen. Maar er komt niets. Weer gebelt. Te druk komt niet. Ok, stuur maar een Tikkie betaal ik je terug. Gedaan. Helaas nog geen geld terug gezien Triest!
7 nov 2022 om 8:16 Super goed weer Zijn altijd tervreden Vriendelijke bezorger
6 nov 2022 om 19:24 Om 17:00 eten besteld via thuisbezorgd en om 18:15 was er nog niets Toen gebeld, werd er verteld dat de bestelling bijna klaar was en de deur uitging Uiteindelijk pas om 18:45 uur dus bijna 2 uur later het eten Eten was prima maar bezorging
6 nov 2022 om 16:12 Kapsalon en schotel lamsshoarma met doner. Niet te droog gebakken gelukkig.
31 okt 2022 om 9:48 Snelle bezorging en erg lekker!
23 okt 2022 om 19:48 Altijd goed lekker en op tijd bezorgd Altijd even vriendelijk bij de bezorging